Reviews nest Kira x Nero 28-3-2023

Reviews Nest Kira x Merlin 10-2-2021

 

 

Nog steeds goed contact met de baasjes van de puppy's van Kira. De puppy's van Kira zijn 10-2-23 2 jaar geworden.

Alexandra, RR Roos en Bentley

Beste Hanny en André, heel graag wil ik jullie bedanken! Bedanken dat mijn droom is uitgekomen en dat ik de trotse eigenaar ben van mijn stoere, mooie en vooral hele lieve Bentley.

Merlin x Kira, wat een pracht combinatie en wat een prachtige en gezonde pups heeft deze combinatie voortgebracht.

De vele betrokken en liefdevolle foto’s en video’s,  ik heb het gehele proces vanaf de zwangerschap, geboorte en het opgroeien van de pups van dichtbij mogen meemaken.

Jullie deskundigheid en zorg en de professionele socialisatie. Bentley is een stabiele evenwichtige pup die van jullie een top basis heeft meegekregen om zich als stabiel verder te ontwikkelen.

Het hele fijne contact, kortom, jullie zijn toppers!

Wij wensen jullie een hele fijne, gelukkige, succesvolle  en gezonde toekomst, Bentley en Alexandra.

 

Anneke, RR Sawa en oppashond Taja

Een jaar geleden om precies te zijn 15-5-20 kreeg ik via een vriendin een advertentie toe geappt. Nestplanning Rhodesian Ridgeback. Van Roodepracht fam. vd Wielen. Naar contact opgenomen te hebben werd ik als belanghebbende op de lijst gezet. Helaas was de eerste dekking niet gelukt. Ik werd netjes gebeld of ik wilde wachten op een volgende dekking.
Daarop heb ik ja gezegd en heb daarna persoonlijk kennis gemaakt met Kira en de familie.
Het was me toen al duidelijk dat er niks dan liefde en zorg voor de hond is in het gezin.
Om het verhaal verder niet te lang maken hier mijn verder ervaring. De pups zijn 10-2-21 geboren en waarvan ik een van de gelukkige was die er een mocht krijgen. Vanwege de Corona was het niet zomaar om even te komen kijken. De familie heeft er alles aangedaan om mij op de hoogte te houden hoe de pups zich ontwikkelden door berichtjes en dagelijks foto’s / video’s te sturen hoe het de pups verging.
Een beter gezin kan ik me niet bedenken zoveel tijd en liefde de familie er aan heeft besteed om de pups in de 8 weken de beginselen bij te brengen voor een goede start in hun verdere leven.
Het resultaat is dan ook dat ik een trotse bezitter ben van een Pup genoemd door mij Sawa.
Doordat ik geen ervaring heb in de omgang met een pup kan ik altijd raad/ advies van de familie krijgen wat genoeg zegt hoe betrokken ze zijn.
Sawa en ik zijn dagelijks bezig om elkaar te leren kennen.  Het kost veel tijd en energie maar je krijgt er ook wat voor terug en worden we straks maatjes van elkaar. Sawa is afhankelijk van mijn zorg en liefde waarvan de basis is gelegd door de familie vd Wielen.
Ik sluit dan mijn verhaal ook af met heel veel dank voor de Lieve familie vd Wielen voor de goede start van mijn pup Sawa en haar broertjes en zusjes.

Hartelijk lieve groet.
Anneke

 

Sander, Tanja, Fien, Anke, Suus RR Nala en hondje Binti

Reeds langere tijd waren wij op zoek naar een Rhodesian Ridgeback pup om ons gezin uit te breiden. Zo kwamen we in contact met André, die mij helaas vertelde tijdens een heel fijn telefoongesprek dat hun nestje ook reeds voorzien was. En Misschien over een paar jaar weer en nestje zouden krijgen.
Hoe groot was onze verbazing dat wij na een week werden gebeld met de mededeling dat er een pup vrij was gekomen! Hele gezin hier in shock, hadden we voorlopig helemaal niet meer op gerekend.
Na weer een heel fijn telefoongesprek hadden we afgesproken om einde week langs te komen voor een kennismaking en de keuze aan hun over te laten of we de pup over mochten nemen.
Wij hebben dus niet het hele zwangerschap en puppyproces meegemaakt. Maar we kregen wel meteen allemaal foto’s doorgestuurd van Clover, zoals ze eerst genoemd zou worden.
Hoe blij waren wij, omdat de dame reeds 8 wk was, dat ze meteen met ons mee naar huis mocht.
Nog steeds kunnen we met vragen bij jullie terecht. Jullie denken echt met ons mee, dat is een heel fijn gevoel.
Jullie stralen zo veel passie en liefde uit voor jullie roedel. Wij zijn blij en trots dat we daar ook van mogen genieten en ervaren.
Onze jonge dame Nala is en mooie pup die zich super goed aanpast in ons gezin. Ze is een echte verrijking en wij voelen ons echt gezegend met haar.
Onze dank is groot dat het ons is gegund.
Veel geluk en gezondheid en een dikke knuffel van Nala.
Sander, Tanja, Fien, Anke, Suus en Binti

Dennis, Karin en RR Kuume

Na een lange tijd gewacht en gezocht te hebben naar een mooie en lieve Ridgeback pup hebben wij André gevonden op internet. Ons doel was, dat wij heel graag een pup wilde, van een moeder die niet constant pups krijgt, maar van een familie die weloverwogen een nestje wilde groot brengen. Hoe mooi is dat, dat wij deze familie uit Wijchen hebben gevonden, ontmoet en regelmatig contact hebben gehad met André, dat wij besloten dat wij heel graag een pup van Kira wilde hebben.

André die in onze ogen zeer kundig is en ons op de hoogte bracht van alle ontwikkelingen foto’s en leuke berichtjes hieromtrent, voelde wij ons, alsof wij zelf zwanger waren.

Helaas was de eerste dekking niet gelukt bij stoere en zelfverzekerde Kira, dat vonden wij heel erg jammer en waren wij bedroefd. Wij besloten te wachten op goed nieuws, omdat wij vinden dat je een zwangerschap nu eenmaal niet kuntafdwingen, maar de natuur zijn gang moet laten gaan.

Onze lieve en onstuimige pup is grootgebracht met alle zorg en liefde die Hanny en André konden geven, zeer professioneel en ook in huiselijke sfeer, zoals wij graag wilde. Zelfs zo, dat zij zelf hun huiskamer afstonden om deze 11 pups groot te brengen.

Wij bedanken Hanny en André voor de geweldige begeleiding en het meenemen in het proces van het verkrijgenvan onze pup Kuume, die nog van alles gaat leren en met ons de wijde wereld in zal trekken.