Paracord tekenbanden

Stevig Paracord III met keramische stenen EM-X kralen. De tekenband is te bestellen in meerdere kleurcombinaties, afgewerkt met leuke accessoires. Rond of plat geknoopt. De band blijft goed zitten door de 4 paracord draden bij de sluiting. Op de foto's zijn enkele voorbeelden te zien in maat 40/45 of 45/50. Ze worden gemaakt op maat. Daarvoor is het belangrijk de halsomvang strak te meten. Meer weten, vraag naar de mogelijkheden!

Onze natuurlijke anti teken- en vlooienbanden worden gemaakt van oersterk Paracord en kralen (ook wel keramiek pijpjes genoemd), gemaakt van 100% echt EM-X keramiek.

EM-X keramiek is keramiek gebakken van met EM (Effectieve Micro organismen) gefermenteerde klei.  Tijdens het bakken is de informatie(trilling) en energie van de EM micro organismen in de klei opgeslagen die deze daarna weer afgeeft aan zijn omgeving en zorgt voor meer harmonie en een verhoging van de natuurlijke weerstand van uw hond. De trilling wordt door teken en vlooien als zeer onprettig ervaren maar wordt door honden en mensen niet opgemerkt. De EM-X kralen zorgen ervoor dat uw hond minder aantrekkelijk wordt voor teken en vlooien en dus minder snel gebeten zal worden. De kralen zijn natuurlijk en veilig en ook geschikt voor honden met allergieën en voor pups. Geen druppels, tabletten of chemische banden waarbij toch een hoeveelheid gif in het bloed van de hond terecht komt, maar een leuke geknoopte band met 100% veilige kralen.

Paracord halsbanden